RUN TOUR 2024 - Ústí nad Labem zaplavila vlna běžecké radosti.

21. 06. 2024 | Rekreační sport
Severočeské město přivítalo v sobotu 25. května už třetí letošní závod oblíbeného seriálu ČEZ RunTour. Oblíbeného závodu PUMA RUN 5 KM se zúčastnila i Dana Sutterová a vyhrála svou kategorii časem 27:09

Nádherná trať vedoucí z historického centra až pod hrad Střekov vykouzlila úsměv na tváři dvěma tisícovkám běžců, mezi kterými se představili reprezentanti Vít Pavlišta a Eva Vrabcová Nývltová.

Vynikající výkony od elitních běžců, ale také radost z prvního dokončeného závodu od začátečníků – na závodu ČEZ RunTour Ústí nad Labem se postupně seřadili do startovních koridorů běžci všech výkonnostních úrovní.

Děti absolvovaly Lupilu běhy na 500 a 1000 metrů.

Po nich už odstartoval závod RUN 3 KM

Prestižní ČEZ RUN 10 KM ovládl několikanásobný mistr republiky v maratonu Vít Pavlišta (31:52) a mezi ženami běžela nejrychleji slovenská olympionička Katarína Pejpková (36:57), třetí místo pak obsadila česká olympionička v běžeckém lyžování i v maratonu Eva Vrabcová Nývltová (37:57)

Krásná trať ukázala dvěma tisícovkám běžcům ta nejkrásnější místa Ústí nad Labem. Od kostela Nanebevzetí Panny Marie se po dlažebních kostkách vydaly k mostu Dr. Edvarda Beneše, který je zavedl na stezku k Labi a dál až pod ikonický hrad Střekov. Z trati mohli závodníci vidět také populární lanovku na Větruši, která tentokrát ozdobila krásné finisherské medaile.

Díky účastníkům se bude radost šířit také dál – padesát korun ze startovného totiž pořadatelé předají Nadaci Leontinka, která pomáhá nevidomým lidem.

 

Galerie


Diplom_1misto_Usti.pdf


SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace