Krajská základní soutěž žactva 3. kolo – střed Kralupy nad Vltavou, 07.10.2023

11. 10. 2023 |
První nominační soutěže se v zimní sezóně zúčastnilo 14 našich plavců. Pro Natálii Hamplovou a Petra Ledvinu se jednalo o úplně první závody. Pro Natálku závody dopadly výborně, když vybojovala bronz a bramboru na prsových tratích. Péťa bohužel skončil na kontě se dvěma diskvalifikacemi technického rázu, na nich do příště však zapracujeme.

Celkem naši závodníci vyplavali 31 cenných kovů. Nejúspěšnějším sběratelem medailí byl Dominik Šulc, kterému to cinklo v každém startu a vybojoval také tři nejcennější kovy (3-2-1). K tomu přidal dva osobní rekordy na kraulové a prsové padesátce. Zlato si také odvezl Felix Zabák na trati 200M. I Felix skončil na stupních vítězů v každém svém startu (1-1-2) a k tomu přidal cenné osobní rekordy na 200 PZ, 200 Z a v polohové dvoustovce se mu podařilo vylepšit vlastní čas z 50 M. Druhou nejúspěšnější sběratelkou se stala Viktorie Marešová, ta si veze pět kovů (0-3-2) a každý svůj start vyšperkovala osobním rekordem. Jen o jedno stříbro méně (0-2-2), ale také všechny osobáky si odvezl Joel Rovira. Tři medaile (0-1-2) vyplavala Klaudie Bížová, té se však nepodařilo překonat žádný svůj nejlepší čas. Vít Příhonský se zlepšil hlavně na znak a prsa, kde také vyplaval bronz resp. stříbro. Monika Pařezová vybojovala jednu stříbrnou medaili na 50P. Nicméně veze si i jediný osobák, a to sice také z této disciplíny, akorát že z mezičasu na dvojnásobné trati. To je nám záhadou jak se to Monče povedlo, asi na ni již dopadla únava po celodenním závodění. Bez medaile nezůstal ani Maxmilián Kokstein, který vyplaval bronz na 200 Z, osobáky mimo 400 VZ mu však odolaly. Viola Daňková byla co do počtu osobních rekordů úspěšnější (4 OR z 6 startů), škoda jen diskvalifikace na 100 P, kde také mohla bojovat o nejvyšší příčky, jako na poloviční trati, odkud si odvezla bronz.

Úspěšní lamači osobních rekordů byli Marie Kubišová a Dominik Matouš, kteří zaváhali jen v jediném startu (Marušce se bohužel nevyhnula diskvalifikace na trati 50Z) a byli také úspěšní i na obou mezičasech při 200 Z. Dominik pak na této trati skončil těsně pod stupni vítězů.

Všem sportovcům blahopřejeme k úspěchům a pěkným osobním rekordům, které si vytvořili.



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace