KZS žactva 2.kolo - Kralup n. V. 15.4.2023

17. 04. 2023 |
V nově zrekonstruovaném kralupském bazéně se konalo 2.kolo Krajské základní soutěže žactva. Stejně jako před dvěma týdny náš oddíl reprezentovalo 11 plavkyň a plavců. Pro Káťu Veselou a Marušku Kubišovou to byla první zkušenost se závoděním a holky se s tím vypořádaly na výbornou.Z 2.kola krajské základní soutěže jsme si odvezli přes 30 osobních rekordů a 21 cenných kovů. Kdo přivezl nejvíce medailí a kdo byl na závodech poprvé?

Nejúspěšnějšími sběrateli medailí se stali Viki Marešová a Dominik Šulc. Oba si vyplavali shodně 5 cenných kovů a připsali si mnoho osobních rekordů. V těsném závěsu s počtem medailí byl Joel Rovira, který z bazénu vylovil 4 medaile. Sběratelkami třetích míst se staly Klaudie Bížová (3x bronz), Karla Podnecká (2x bronz) a Terezie Kubišová (2x bronz). Celkově si naši plavci z Kralup odvezli 21 medailí! Zkušenosti sbírali také Viola DaňkováMonika Pařezová a Vítek Příhonský. Důležitější než medaile jsou pro každého závodníka samozřejmě také osobní rekordy, kterých jsme dohromady nasbírali přes 30. Nový osobák si vytvořil každý plavec našeho oddílu!

Věříme, že se naši plavci, v co největším počtu, zaplavanými časy kvalifikují na Letní krajský přebor a poměří tak síly se závodníky z celého kraje.

Děkujeme všem za reprezentaci a fotky naleznete v galerii. Děkujeme také trenérům Pavlovi a Tíně. Zapomenout nemůžeme ale ani na první pořádnou rozhodcovskou pozici našeho trenéra Filipa, Gratulujeme!

 Výsledky komplet

 Výsledky SKPNy

 



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace