Letní Přebor Středočeského kraje žactva 2022

31. 05. 2022 |
Poslední květnový víkend 28.-29. se v Mladé Boleslavi konal Letní Přebor Středočeského kraje žactva, tyto závody byly kvalifikační na mistrovství ČR. Náš oddíl reprezentovali Adriana Landová, Tadeáš Veselý, Felix a Oskar Zabákovi.

Všechny své starty přetavila v cenné kovy Adriana, která získala 4x titul Přeborníka Středočeského kraje a k tomu přidala 3x stříbro a 2x bronz. Zároveň si vytvořila parádní osobní rekordy ve svých hlavních sprinterských disciplínách. Tyto časy ji zatím řadí na přední příčky v celorepublikové statistice (3. místo na 50K a 1. místo na 100K!!). Během soutěže byl Adrianě spolu s dalšími středočeskými plavci předán čestný nominační list na LODM 2022. Tak hodně štěstí!

Nejvíce osobních rekordů si odvezl Felix Zabák, ten ani jednou nezaváhal a každý jeho startovní skok přinesl zlepšení osobního maxima. Jak Adriana exceluje na krátkých disciplínách, tak Felix nemá přemožitele v dálkových tratích. Proto si také odvezl 2x titul Přeborníka kraje na 400 a 1500 volným způsobem a ještě stříbro na 200 M.

Oskar Zabák v závěru závodů vybojoval bronzovou medaili na 200Z, těsně pod stupni vítězů pak skončil na poloviční trati. Nové osobní rekordy přidal zejména na kraulových tratích, i když pocitově to prý nebylo ono. Oskar navíc byl oceněn diplomem za 8. místo v soutěži DROPCup, která hodnotí všestrannost závodníka ze všech stometrových tratí.

Tři starty a skvělé tři osobáky předvedl Tadeáš Veselý.

Mnoho skvělých osobních rekordů a 13 medailových umístění ve Středočeském kraji značí dobrou tréninkovou morálku, jen tak dál směrem k vrcholu sezónu. Gratulujeme!

 

 

 

Galerie


výsledky SKP


SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace