Info z motosportu

13. 06. 2018 | Motosport
Nezadržitelně se blíží již čtvrtý závod seriálu Mistrovství ČR OFFROUD MARATONU 2018 a tak bych Vás chtěl seznámit se svými výsledky z již proběhlých závodů tohoto seriálu v kategorii MISTR MOTO EVet.

První závod se jel 24.3.2018 v krásné nejen motoristické lokalitě v Šiklově mlýně u Zvole. Byl to první závod, všichni byli po zimě natěšeni a tomu také odpovídala hojná účast závodníků. První dvouhodinovka nedopadla úplně tak špatně, ale stačilo to jen na 5. místo.
     

Druhý závod nás 21.4.2018 zavedl na tříhodinový maraton do Pístovských mokřadů u Jihlavy. Trať zde byla poměrně rychlá a hlavně prašná. Závod se pro mě vyvíjel poměrně dobře . Jezdil jsem na druhém místě, ale školácká chyba asi 20 minut před koncem mě odsunula na 4. místo v cíli. Bohužel i tady se potvrdilo, že za chyby se platí. /Dotlačil na 4.místě – když dojde palivo/
     

Na třetím závodě nás přivítalo závodiště v Janovicích nad Úhlavou nedaleko Klatov. I tady nás čekaly tři hodiny závodění a jestliže jsem zmínil o závodě v Jihlavě, že tam bylo prašno, nevím, jak to nazvat tady. Když se závodní pole promíchalo, nebylo toho, v některých úsecích při předjíždění pomalejších jezdců, opravdu moc vidět. Nicméně při odmávnutí šachovnicovým praporem jsem byl velmi rád, neboť to bylo druhé místo v cíli a konečně bedna.
     No a nezbývá než se těšit na další, tentokrát dvouhodinovku seriálu, která se jede 23.6.2018 v Dobřanech u Plzně.
                                             Hezký den.  Josef  Batelka

Přejeme další úspěchy s plnou nádrží



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace