Mistrovství České republiky enduro a cross country open 2017 .

12. 03. 2018 | Motosport
První závody endurové sezony 2018 se kvapem blíží a tak nastal čas zhodnotit výsledky závodní sezony 2017.

I když začátek loňské sezony byl poznamenán zraněním v zimní přípravě, podařilo se vše dohnat a v seriálu Mistrovství České republiky enduro a  cross country open  od motocyklové společnosti CAMS, kterou  jsem v loňském roce upřednostnil  před ostatními závody, se podařilo dojíždět jednotlivé závody na prvním nebo druhém místě.

 Před posledním závodem, který se konal ve Šternberku na Olomoucku jsem byl na druhém místě a poslední dva závody v uvedené lokalitě měly rozhodnout, kdo bude v mé třídě absolutním vítězem za rok 2017.

Počasí bylo více než motokrosové. Pršelo po oba závody a samozřejmě bahna bylo také dostatek.  I přes velmi špatné počasí, které bylo ale pro všechny stejné, se mi podařilo oba závody vyhrát a tak mi tato dvě vítězství pomohla  k celkovému prvenství v kategorii veterán 50 + za rok 2017.

 

Tímto bych Vám chtěl poděkovat  za morální a hlavně ekonomickou podporu, které si nesmírně vážím a bez které bych nemohl absolvovat tolik závodů , které se konaly po celé České republice.

 Doufám, že umístěním, kterého jsem v loňském roce dosáhl jsem udělal radost nejen sobě, ale i Vám.

 V současné době probíhá zimní příprava a to jak v tělocvičně, tak už i na motorce. Technika bude na první závody také připravena a tak už nezbývá než mít do nové sezony trochu toho štěstí a pevné zdraví.

 Ještě jednou jsem chtěl poděkovat za uplynulou sezonu a budu se těšit na případnou spolupráci v sezoně 2018.

 S přáním hezkého dne   Josef  Batelka

 VV SKP Nymburk gratuluje k vítězství !!!!!!!  a zároveň děkuje za vzornou reprezentaci



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace