SESMAPADESÁTINY KOKEŠE, MEDAILOVÁ RETROSPEKCE A DVORANA SLÁVY MLN 1994 - 2022

25. 04. 2022 | Debl
Deblový oddíl SKP Nymburk (Kokojan) spolu s panem Kokešem (Sokol Všechlapy) organizoval zhruba pětadvacet let regionální volejbalovou soutěž smíšených družstev, tzv. Mixovou ligu Nymburska. Dva roky od jejího ukončení byl jeden z jejích promotérů odměněn za své promotérské zásluhy. MLN má pod deblovým oddílem SKP Nymburk i vlastní dvoranu slávy.

Vizitka oslavence: František Kokeš je nejen volejbalovým a deblovým nadšencem, nýbrž  i jakýmsi kulturním atašé., Agilní vesnický mág postavil  začátkem devadesátek všechlapský volejbalový tým. Mužstvo postupně posiloval a díky své mravenčí koordinátorské práci ho začátkem milénia dovedl až do KP I, kde skvadra účinkovala zhruba deset let. Kromě toho Kokeš zorganizoval desítky oficiálních i neoficiálních volejbalových turnajů a následných kulturních akcí.

.

Bylo jich pět a s prekérní situací se vypořádali luxusně. Nemilou absenci ústřední figury oslavy v podání pana Františka "Dobroty" Kokeše, pořešili jeho věrní přátelé velice flexibilně. Nepřítomnost dočasně kulturně paralyzovaného a indisponovaného všechlapského pohrobka a volejbalového principála Kokeše totiž povedená partička umně zasuplovala veselými příhodičkami i bizarními historkami ze světákova pestrého života. Dary pro oslavence přebral tandem povedených holčin z Lysé nad Labem. Jmenovitě se jednalo o deblové veteránky Dianku Bakešovou a Alenku Frankeovou. Na simulaci důstojného  modelového živého obrazu se osobně podílel i rémácký sportovní fenomén a životní matador Standa "Cháron" Randa, který perfektně zastoupil svého nepřítomného "massovského" kolegu. Volejbalisté na posezení také zavzpomínali na svého kamaráda, parťáka a vynikajícího volejbalistu i deblistu P. Hamerníka, který předčasně odešel v roce 2018.

Vše nejlepší v budoucím životě přejí dobrému Fandovi kamarádi Diana, Alena, Standa, Roman a Tomáš.

Galerie


Excelentní sekce MLN

Kompletní sumarizace medailových umístění všech ročníků MLN 1994 - 2020


SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace