Šestnáctý titul pro volejbalové mixové mágy z SKP Nymburk

26. 04. 2019 | Debl
A je to doma. Sezóna 2018/2019 je minulostí. Její výsledkové resumé je vyřešeno – celkově své šestnácté soutěžní zlato vybojovali pašáci z SKP, a to z devatenácti proběhnuvších ročníků Mixové ligy Nymburska. Co k tomu dodat, prostě jak se říká, vypravování je k ničemu, pouze ukázaná platí.

O této skutečnosti definitivně rozhodlo až finálové měření sil, které pořadatelský tým nemilosrdně opanoval. Jediný konkurent vítězů z hlediska celkového prvenství v soutěži, v podobě imaginárních nymburských „srandistů“ ze Žertu, tentokrát totálně herně zkolaboval a potupně skončil v konkurenci pěti, poměrně vyrovnaných družstev, až úplně poslední. Z hlediska turnajového vítězství nutno ovšem poznamenat, že pokud by poděbradským borcům před posledním a rozhodujícím špílem s SKP, neodešel ústřední smečař a „špílmachr“ Kamil, dopadl by výsledek finálového klání s největší pravděpodobností asi úplně opačně. Bronz nakonec brali urputné nymburské „Mašinky“ a brambory zbyly na kousavý tým J. Tichého. Nejlepšími hráči byli vyhlášeni M. Goerojo, J. Pýcha (oba SKP), Kamil (Poděbrady) a M. Vernerová (Mašinka) s B. Markovou (SKP). Na slavnostním ceremoniálu byly vyhodnoceny největší osobnosti ligy. Diplom za nejlepšího smečaře obdržel F. Vaněk ze Žertu, blokařem soutěže byl spravedlivě zvolen J. Pýcha z SKP, největší bojovnicí byla vyhlášena B. Marková z SKP a nejlepší nahrávačkou se stala M. Vernerová z Mašinky. Nejlepším soutěžním ředitelem byl zvolen charismatický pedagog a deblový mág T. Kokojan a za nejcitlivějšího týmového lídra byl vyhlášen dobrý a filantropický pan Kokeš. Co tedy dodat závěrem? Snad jen – těšme se na dvacátý jubilejní ročník! „Jen počkejte, pacholci z SKP, ve jménu mocného Dobroty maximálně posílím své modré kabátky, no a potom vám to snad už konečně také jednou uděláme“, zakončil veselým bonmotem celosezónní turnajové martýrium rozjařený Kokeš, který je mimochodem dlouhá léta velkým ctitelem a obdivovatelem borců z SKP Nymburk. Organizátoři děkují městu Nymburk za několikaletou finanční podporu této sportovní akce.

Konečné pořadí 19. ročníku MLN:

 1. SKP Nymburk, 

2. Žert Nymburk, 3. Mašinka Nymburk, 

4. Tichý Nymburk, 

5. Poděbrady /v letošním ročníku startovalo osm družstev/.

 Na fotce vítězný tým SKP Nymburk - vzadu zleva J. Pýcha, T. Kokojan a kolínská posila, vpředu B. Marková a s pohárkem rozjařená M. Teslíková.
 



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace