Volejbalová MLN 2018/19: dva turnaje – dva triumfy Žertu Nymburk

12. 11. 2018 | Debl
Nymburský Žert, vedený Z. Doubravou, opanoval i druhé klání mixovky a má slušně našlápnuto k celkovému soutěžnímu prvenství.

 

Tento tým si totiž dokázal udržet kompaktní a konsolidovanou sestavu, což se mu evidentně výsledkově vyplácí. Navíc se účastní, na rozdíl od silné Mašinky a nadupaných Poděbrad, všech turnajů, díky čemuž svým pronásledovatelům i solidně bodově odskočil. Oslabené SKP, kterému se po více než sedmi (!) letech relativní pohody, začal sypat luxusní základní kádr, se zatím s padesátiprocentní úspěšností tahá s nymburským Tichým o třetí turnajové fleky. Jelikož mají oba týmy výbornou turnajovou docházku, dělí se díky získaným bodům o průběžné druhé místo. Podle dosavadního průběhu ligy se zdá, že tento možná i derniérový soutěžní ročník, se stane s největší pravděpodobností vítěznou „krasojízdou“ Doubravových „srandistů“. Nejlepšími hráči druhého turnajového klání byli vyhlášeni Z. Doubrava (Žert), D. Novotná (Poděbrady) J. Pýcha a B. Marková (oba SKP Nymburk). „Moje skvadra mocných modrých kabátků ještě zdaleka nerezignovala z hlediska boje o celkový titul. Jen počkejte, pazouři, my si s vámi v dohledné době kulantně pohrajeme“, veřejně prohlásil dobrotivý frontman obrozených „Mašinek“, vážený pan F. Kokeš.

Pořadí 2. turnaje: 1. Žert, 2. Poděbrady, 3. SKP, 4. Tichý.

Průběžné pořadí po dvou kláních základní části: 1. Žert – 20 bodů, 2. SKP a Tichý – oba 15 bodů, 3. Mašinka a Poděbrady – oba 9 bodů.

Liga smíšených družstev pokračuje svým třetím turnajem v prosinci. Po něm bude opět otevřena dvorana slávy MLN pod křídly deblového oddílu SKP Nymburk. Do ní budou, a to v rámci závěrečného ceremoniálu, infiltrovány další osobnosti z řad volejbalové obce a jejich přátel. Všichni obdrží památeční diplomy.

                                                                                              Tomáš Kokojan – jeden z ředitelské dvojice MLN



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace