Tým SKP má patnáctý titul

27. 04. 2018 | Debl
z tisku Nymbursko – Žádná blamáž se nekonala.

Veteráni z SKP Nymburk se nespokojili jen se třetím flekem z finálového klání mixové volejbalové ligy, který by jim zajišťoval celkové vítězství v soutěži. Závěrečné měření sil opanovali. Družstvo vybojovalo patnáctý triumf z osmnácti ročníků, bezkonkurenčně tak vévodí historickým tabulkám.

25.4.2018

 

VÍTĚZNÝ TÝM. Nahoře zleva: Mirek Žmuda, Tomáš Kokojan, Jiří Pýcha a Vojta Pýcha. Dole zleva: Martina Teslíková a Blanka Marková. Na fotce chybí otec a syn Goerojo.Foto: SKP Nymburk

„V týmu je pohodová atmosféra, klid, týmový duch, přátelské klima a nechybí zde ani dostatek pokory i respektu,“ uvedl lídr vítězného týmu Tomáš Kokojan.

Za zajímavost ještě stojí fakt, že kvarteto hráčů a hráček této nymburskéskvadry (Pýcha, Žmuda, Marková a Teslíková) se již druhým rokem solidně prosazuje i v české amatérské lize. Letos se borci dokonce kvalifikovali do národního finálového klání.

Samotný finálový turnaj se povedl i Mašince Nymburk. Její družstvo předvádělo dobrý volejbal a spravedlivě si dokráčelo pro stříbrné medaile. Třetí místo bral Žert a „brambory“ zbyly na tým Tichý Nymburk. Nejlepšími hráči turnaje byli vyhlášeni M. Žmuda (SKP Nymburk), M. Mikulášek a A. Korcová (oba Mašinka).
Zdroj: https://nymbursky.denik.cz/ostatni_region/tym-skp-ma-patnacty-titul-20180425.html

 



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace