Pátý turnaj volejbalové mixovky vyhrál Žert, soutěž vede SKP Nymburk

26. 02. 2018 | Debl
Volejbalová regionální liga seniorských smíšených družstev pokračovala svým letošním pátým turnajem osmnáctého ročníku, a to za asistence pěti zúčastněných týmů.

Tentokráte velmi oslabená Mašinka Nymburk, tradiční postrach favoritů, nikomu příliš nevzdorovala a musela se spokojit se smutným bramborovým umístěním v soutěžním „depu“. Nejlepšími hráči turnaje byli vyhlášeni Z. Doubrava, V. Pýcha a M. Žmuda. Mezi ženami se dařilo S. Danielové a B. Markové. V čele ligy se tak před posledními dvěma kláními, včetně finálového turnaje, usadilo veteránské družstvo SKP Nymburk, které má solidní šestibodový náskok před druhým Žertem. Tato dvě mužstva se také s největší pravděpodobností poperou o tradiční pohár pro absolutního vítěze osmnáctého ročníku. O bronzové placky se přetahuje Kokešova Mašinka a Tichý. Závěrečná turnajová klání letošní sezóny proběhnou v dubnu a květnu. Činovníci deblového oddílu SKP Nymburk, který je spoluorganizátorem volejbalového projektu, otevřou po skončení ročníku dvoranu slávy, do které budou oficiálně uvedeny nové osobnosti.

Celkové pořadí turnaje:

1. Žert Nymburk,

2. SKP Nymburk,

3. Tichý Nymburk.                                                                                                                                                        /kok/.



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace