Atletika pro rodinu (www.atletikaprorodinu.cz).

20. 06. 2022 | Atletika
Ve středu 15.6.2022 se v našem oddíle atletiky SKP Nymburk konalo závodní odpoledne dětí a rodičů v projektu – Atletika pro rodinu

Na startu závodů se nakonec sešlo 30 dětí, které si s sebou přivedly tátu, mámu, tetu nebo strejdu.

I když nám počasí přálo a teploměr ukazoval 25° ve stínu, tak jsme nenechali nic náhodě a dali si všichni společnou rozcvičku, abychom se trochu zahřáli, rozhýbali a připravili se na to, co nás čeká.

 

Po společné rozcvičce si dvojice vyzvedly závodnické kartičky, vyplnily názvy svých týmů a vrhly se do společných bojů o nejlepší výkony v následujících disciplínách – Hod pěnový oštěpem, Skok do dálky z místa, Štafeta a Slalomový běh.

 

Závody jsme pojali jako 4 samostatná stanoviště a každá dvojice si mohla vybrat, v jakém pořadí je bude absolvovat.

 

Běhen odpoledne panovala skvělá závodní nálada, ale i zdravá rivalita mezi týmy, a tak byly k vidění skvělé výkony jak dětí, tak rodičů.

Největší boje byly svedeny při slalomovém a štafetovém běhu, kde se na start vedle sebe postavily dvě dvojice, které svedly mezi sebou boj o to, kdo jako první protne pomyslnou cílovou pásku.

 

Závody nám rychle uběhly a za necelou hodinku jsme měli hotovo a mohli tak přejít k závěrečnému vyhlášení.

 

Všichni závodníci a závodnice si za své výkony převzali diplomy, medaile a drobné dárky.

 

Závodní odpoledne jsme ukončili společnou fotkou a s úsměvem a skvělou náladou se rozešli domů.

Tímto společným závodem jsme se nejen rozloučili s letošním projektem Atletika pro Rodinu, ale také s dětmi a rodiči před nadcházejícími prázdninami.

 

Rádi bychom poděkovali i Petře Sýkorové z ČAS, která se přijela našich závěrečných závodů zúčastnit, a protože jsme měli málo organizátorů, tak se chopila funkce Fotografky a díky ní máme závody zachycené na skvělých fotografiích.

 

Tým trenéru SKP Nymburk

 



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace