Memoriál Josefa Odložila -

08. 06. 2022 | Atletika
který proběhl v pondělí 6.6. na Julisce, obsadila družstva mladších žáků i žákyň první místa. Zuzka Veselá navíc výkonem 2:22,28 překonala oddílový rekord v běhu na 800 metrů. BLAHOPŘEJEME !!!

 Naše mladé chlapecké naděje ve složení Martin Hájek, Martin Macoun, Štěpán Zíta, Herbert Fajmon a Matěj Zinek si to rozdali s mladými atlety ze zvučných pražských klubů bez bázně a hany. Visel nad nimi pověstný Damoklův meč obhajoby prvenství z loňského roku, ale to jim nezabránilo, aby své tažení dotáhli ke zlatému triumfu a stanuli opět na postu nejvyšším.

 Dívčí sestava měla ostřílené borkyně z loňského roku Johanu Prokešovou, Hanu Garayovou a Zuzanu Veselou, své první ostruhy získaly Thea Cimlová, Amálie Petrová a Karolína Zenklová. Děvčata obhajovala loňské druhé místo. Respekt ze soupeřek měly především mladší členky týmu, ale všechny se porvaly o skvělé výsledky, nakonec se radovaly z kovu nejcennějšího. Obhajoba tedy získala zlatou příchuť.

Domů jsme odjížděli ve skvělé náladě s příslibem, že příští rok, což bude pro mítink kulaté 30. výročí, určitě nezklameme a vydáme maximum, abychom se zase vraceli s krásným pocitem, že lépe už to nešlo…



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace