Životní jubileum

22. 04. 2022 | Atletika
Dnešního dne se dožil životního jubilea 60 let trenér oddílu atletiky SKP Nymburk, z.s. Ing. Ladislav Veselý. K zástupům gratulantů se připojuje i VV SKP !!! G R A T U L U J E M E !!!

S atletikou začal v polovině 70 let minulého století, pod vedením Mgr. Jany Najbrtové a PhDr. Františka Najbrta v té době se oddíl jmenoval Lokomotiva Nymburk. Závodil zejména na středních tratích, kde dosahoval velmi dobrých výsledků.  Jeho vrstevníky byli další dobří atleti jako Petr Muller, Vladimír Kára, Luděk Přeučil , Jiří Prkenný, Bořek Vaněk.  Vzhledem k tomu, že  v pozdější době měla Lok. Nymburk  družstvo mužů v krajské soutěži, dostal se Ladislav k trénování mládeže až po sloučení Lokomotivy s atlety SKP Nymburk v roce 1997. Pod jeho trenérským vedením v oddíle atletiky SKP Nymburk vyrostla řada vynikajících dorostenců, kteří vyhrávali i republikové soutěže, někteří z nich reprezentovali i v mezistátních utkáních. Ladislav si dále prohloubil teoretické znalosti absolvováním 2. trenérské třídy. Dále pak pro jeho úspěšné vedení mládeže, byl jmenován v SKP Nymburk trenérem SCM. Na závěr chci uvést, že vedení SKP Nymburk si velice váží obětavé práce Ladislava Veselého a stejně  jako všichni atleti oddílu mu přeje vše nejlepší a hlavně hodně zdraví do dalších let.  

JR

 

60 je jen číslo a tuhle problematiku Jan Werich okomentoval následovně: „Je to smutné, ale mládí musí jednou odejít. Když si je člověk zachová v srdci, žel přírodě, nezachová si je v kolenou.“ A Tobě a Tvým svěřencům to zatím běhá náramně ..! Takže opravdový problém asi čeká až trénované „ovečky“  s doháněním podobného věku.



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace