MČR v krosu v kategorii žactva v Táboře

11. 04. 2021 | Atletika
Dan Marák stříbrný na MČR v krosu v kategorii žactva v Táboře! GRATULUJEME !

Závod se mohl uspořádat díky výjimce, udělené Českému atletickému svazu, za podmínek, dodržení proticovidových opatření. Nezbytnou součástí bylo doložení negativního PCR testu na Covid-19 všemi závodníky či měření teploty při příchodu do areálu.

Mistrovství se konalo za krásného počasí, ve sportovním areálu Komora, kde byl připraven okruh v délce 1 km s převýšením 2m. Na MČR oddíl reprezentovali čtyři běžci: Kristýna Hodačová, Oliver Marák, Eliška Tesařová a Daniel Marák.
Jako první startovala v kategorii mladších žákyň Kristýna, která na trati v délce 2 km obsadila 15. místo a obhájila tak umístění mezi patnácti nejlepšími z loňského roku. V kategorii mladších žáků, rovněž na trati 2 km, náš oddíl reprezentoval Oliver, který se umístil na 27. místě. Na trati 3 km, mezi staršími žákyněmi, se představila Eliška, která si ze závodů odvezla spoustu zkušeností a motivaci do dalšího tréninku.

Velký potlesk a obdiv si zaslouží Daniel, který jako vůbec první nymburský atlet získal medaili na Mistrovství ČR v krosu. Daniel si, časem 10:31 na 3 km, vybojoval stříbrnou medaili a Titul žákovského vicemistra České republiky v krosu.

Všem běžcům děkujeme za reprezentaci a doufáme, že se již brzy setkáme při společném tréninku na atletickém stadionu.

Kateřina Hodačová



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace