Vydařaná akce „Senioři v pohybu“

15. 09. 2023 | ASPV
Seniorské hry se uskutečnily dne 14.9.2023 od 16,00 hodin odpoledne na hříšti základní školy Letců RAF na Sídlišti v Nymburce. Akce proběhla za finančního i materiálního přispění MěÚ Nymburk.

Celé odpoledne nám přálo teplé počasí a sluníčko. Na hřišti základní školy bylo plno prostoru na nejrůznější hry a všichni si správně zasoutěžili. Celkem  27 účastníků ve věku od 60+ do 90+ si ve dvou družstvech vyzkoušelo překážkový běh  s  florbalovým hokejkami a míčkem, zvládání fotbalového míče mezi překážkami a ještě jednou překážky s míčkem na tenisové pálce. Pokračovali jsme házením kroužků na cíl a dopravením woodballové koule do šibenice.  Každý si vyzkoušel střelbu lukem a  elektronickou puškou, házelo se diskem do koše DiscGolfu. Všichni si vyzkoušeli  dovednosti s    U-trubkou a na  konci došlo i na petang. Ten měla na starosti naše 90-ti letá seniorka, která jezdí hrát v jejím věku i „vesnickou ligu“ v této hře. Na gymnáziu bývala učitelkou tělocviku.

Seniorské hry se  moc povedly a všem  zúčastněným se to moc líbilo. Na ukončenou dostali všichni drobné dárky od  města Nymburka, došlo i na  malé občerstvení.                                            

LD



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace