ADVENTURE CAMP 2022

21. 07. 2022 | ASPV
Mládežnický víkendový kemp s dobrodružným programem ve stylu Amazing Race od 15. do 16. října ve Vlašimi a okolí

ADVENTURE CAMP 2022
Mládežnický víkendový kemp s dobrodružným programem
ve stylu Amazing Race od 15. do 16. října ve Vlašimi a okolí

 

Hledáme mladé dobrodruhy do 4 – 6 členných týmů s alespoň jedním plnoletým zástupcem. Jsi fyzicky i psychicky zdatný, odvážný a kreativní člověk ve věku od 15 do 25 let, nebojíš se výzev, zapeklitých úkolů a umíš rychle reagovat na nenadálé situace? Dokážeš překonat chvilkové nepohodlí i sama sebe, jsi schopný/á zaujmout správnou roli v kolektivu? Neztrácíš hned tak hlavu a umíš najít správnou cestu? Chceš zjistit, co se ukrývá pod bájnou a legendami opředenou horou Blaník? Uvidíme se ve Vlašimi!

Program:
Ø  Příjezd a prezence v sobotu 15. října 2022 dopoledne (od 9 do 11 hodin) ve Vlašimi. Přesné místo srazu se dozvíš v pokynech, které ti pošleme 14 dní před akcí
Ø  Proběhne zahájení, rozdělení do družstev, dostanete první informace a váš tým bude ve stylu Amazing Race navigován napříč městem a obcí Vlašim i jejím okolím. Cestou na vás budou čekat zapeklité, sportovně dobrodružné i vědomostní úkoly a další výzvy s přiměřenou dávkou napětí, po jejichž splnění získáte nápovědu ke zdolání dalšího úseku.
Ø  Společné večerní posezení s vyhodnocením a zpětnou vazbou. Odměna vás nemine.
Ø  V neděli se vydáme na horu Blaník, cestou podnikneme různé aktivity, zpečetíme nová přátelství a po návratu se rozloučíme. Domů si odvezeme spoustu prima zážitků.

 

S sebou: vhodné sportovně turistické vybavení, oblečení a obuv, přezuvky, pláštěnku, pokrývku hlavy, láhev a hrnek (plecháček), psací potřeby, baterku, případně hudební nástroj, pár drobných dárků pro směnu s domorodci, poutníky a strážci indicií, přiměřenou finanční rezervu v hotovosti.

Ubytování: Sporthotel Vlašim, standardní pokoje se SWC. Doprava: individuální, na vlastní náklady (velmi dobré spojení vlakem i autobusem). Stravování: zajištění stravy bude součástí programu, počítejte s částkou cca 300,- Kč za osobu.
Přihlašujte se zde http://www.caspv.cz/cz/kalendar-akci/1899-adventure-camp-pro-mladez.html, nejpozději do 18. 09. 2022 nebo přihlášku pošlete na e-mail mothejzikova@caspv.cz. Osoby mladší 18 let připojí souhlas zákonného zástupce (stačí elektronicky, s kontaktem na zástupce).
Účastnický poplatek ve výši 590,- Kč uhraďte, prosím, nejpozději do 20. 09. 2022. Č. účtu: 53437011/0100, variabilní symbol: 10030422. Cena zahrnuje nocleh, program, organizační zajištění a pojištění od VZP.

 

Těší se na vás tým Komise žactva a mládeže Metodické rady ČASPV.

Přihláška na ADVENTURE CAMP, 15. – 16. 10. 2022, Vlašim

Jméno a příjmení:

 

 

 

Odbor SPV :

 

Region:

 

Datum narození:

 

Kraj:

 

Adresa včetně PSČ

 

E - Mail:

 

Telefon:                          

Člen ČASPV     ano/ne

Poznámka:

 

Vyplněním přihlášky souhlasím s použitím uvedených údajů pro potřeby přípravy, organizace a uskutečnění akce. Souhlasím s použitím fotodokumentace z akce, na kterou jsem přihlásil/a, pro účely publikace těchto fotografií v metodických, propagačních a ostatních materiálech ČASPV. Při nesouhlasu toto oznámím pořadateli při prezenci. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Storno podmínky (Směrnice čASPV č. M – 8)

ZRUŠENÍ AKCE:

  1. 1.      Pořadatel si vyhrazuje právo při malém počtu přihlášených do stanoveného termínu akci zrušit.
  2. 2.      Rozhodnutí o zrušení akce oznámí pořadatel do 24 hod. od rozhodnutí o zrušení akce přihlášeným účastníkům, nejpozději však 3 dny před plánovaným zahájením.
  3. 3.      V případě zrušení akce pořadatelem dostane účastník platbu zpět v plné výši do 14 dnů od data zrušení akce.
  4. 4.      Zrušení akce přihlášeným účastníkem - storno poplatky.

4.1  Pokud dojde ke zrušení akce ze strany účastníka z mimořádně závažných důvodů (nemoc, doložená lékařským potvrzením, úmrtí v rodině) bude vrácen účastnický poplatek v plné výši.

4.2 V případě neomluvené neúčasti se poplatek nevrací.

4.3 Pokud účastník zruší přihlášku z jiných důvodů, než je uvedeno v bodě 4.1 a nezajistí

za sebe náhradu, platí pro vzdělávací akce následující storno poplatky:

a/  do 14 dnů před zahájením akce 5% z celkové výše poplatku

b/  od 13 do 7 dnů před zahájením akce 30% z celkové výše poplatku

c/  od 6 dnů a méně před zahájením akce 70 % z celkové výše poplatku

d) omluva v den akce 100% storno poplatek.

 



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace