Sportovní hry seniorů

02. 10. 2018 | ASPV
V sobotu 22.9.2018 uspořádal Sportovní klub policie Nymburk, odbor ASPV, Sportovní hry seniorů na hřišti ZŠ letců RAF v Nymburce.

Za účasti 27 seniorů, rozdělených do kategorií 60+, 70+ a dokonce jsme tam měli seniorku, která byla v kategorii 80+. Pro příchozí jsme připravili florbal /střílení na branku/, tenis /překážkový běh, nebo chůzi s míčem na raketě/, U-trubku, woodball, mölky, petang, kubbe, discgolf. Každý dostal pěkný pamětní list, kde bylo zaznamenáno jméno, kategorie účastníka a jednotlivé hry. To si senioři odnesli domů s drobnými dárky od sponzorů DrMax a Dermacol. Podařilo se nám sehnat i drobnosti a taštičky od VZP. Jako rozhodčí nám přišel pomoct i předseda RC Nymbur a člen metodické rady ČASPV Petr Polášek.

 Počasí nám nakonec taky přálo, v pátek se značně ochladilo a pršelo, ale v sobotu ráno bylo slunečno a i když foukal studený vítr, všem účastníkům se to moc líbilo a byli spokojeni.

V časopise Nymbursko dostali naši pozvánku na Sportovní hry seniorů a otiskli svůj plakátek. Byl sice hezký, jen chyběla hodina začátku her. Na samotných hrách se nikdo z regionálního tisku neobjevil.

 

Lída Dostálová, předsedkyně odboru ASPV při SKP Nymburk

 



SKP Nymburk
Boleslavská 1831, 288 02 Nymburk

M: +420 606 567 240
E: skp.nbk@tiscali.cz
Ochrana osobních údajů

Copyright © 2024 by SKP Nymburk | realizace Regional | Administrace